Overslaan en naar de inhoud gaan

Dorpsraad Heusden

Covid-19

Goed nieuws!

Nog een laatste kans voor inwoners die dit wensen om gratis en eenvoudig gevaccineerd te worden.

Na de succesvolle open prikdag in het Sint-Franciscuscollege schakelen het lokaal bestuur en ELZ West-Limburg & MidWestLim voor een laatste keer een versnelling hoger om de vaccinatiegraad in onze gemeente op te krikken. Van 22 t.e.m. 24 september richten we drie extra mobiele vaccinatiepunten in:

• 22 september: bibliotheek - Sint-Willibrordusplein 8
• 23 september: buurthuis Halhei – Halhei 46
• 24 september: ontmoetingscentrum Ons Huis - Pastoor Paquaylaan 127

Je kan er telkens tussen 19 en 21 uur terecht en je moet geen afspraak maken. Breng wel je identiteitskaart mee. Let op: 12 tot 15 jarigen moeten een ouder/voogd of toestemmingsbrief meenemen. Wie het Pfizer-vaccin kiest, krijgt een tweede prik op 13, 14 of 15 oktober. Ook deze prik kan je op die locaties halen.

In ons vaccinatiecentrum WATT17 kan je op 29 september tussen 15 en 16 uur op de valreep nog terecht voor een allerlaatste open prikmoment.

Oproep

Graag willen vanuit de Dorpsraad Heusden aan alle inwoners een oproep doen om in deze "coronavirus crisis" rustig en kalm en - belangrijk - normaal te blijven zijn en doen.

Ga niet paniekerig hamsteren zodat elke inwoner zijn normale inkopen kan doen. De supermarktketens hebben duidelijk aangegeven dat er voldoende voorraden zijn in hun grote opslagmagazijnen. Als straks over enkele weken dit voorbij is heb je waarschijnlijk zaken gekocht die na vervaldatum weg te gooien zijn. Zonde van de voedingswaren en uw centen....

Betaal zoveel mogelijk met een bank- of kredietkaart, geen cash die door menige handen gaan.

Heb extra aandacht voor uw buren, familie, vrienden en zeker de ouderen onder ons die met deze situatie moeilijker tot niet kunnen omgaan. HELP ELKAAR WAAR NODIG !

Volg de richtlijnen op die de federale regering en andere overheden uitvaardige. te volgen op TV, radio, kranten hun eigen websites bv (https://www.info-coronavirus.be/nl/ ) of bekende websites.

Ga normaal met elkaar om....

Pas goed op jezelf en anderen!

© 2021 Dorpsraad Heusden - Alle rechten voorbehouden.